hit counter for myspace
xamuarCat: ESTAT DE LES OBRES ALS VOLTANTS DEL PONT DE PALOMAR

dimarts, 12 de maig de 2009

ESTAT DE LES OBRES ALS VOLTANTS DEL PONT DE PALOMAR

Les obres del TGV van avançant, i cada cop ja son més visibles. Avui, donant un tomb pels voltants del pont de palomar, ja es pot observar l'avanç de les obres. Cada cop, es posa més interessant.


En aquesta foto es pot observar, els cartells de la UTE i del Ministeri de foment, al costat es troba l'entrada a la base de la UTE Sant Andreu-Nus Trintat formada per les empreses COPCISA i ACCIONA infraestructuras. Tot això, es troba al carrer de palomar.


Des del pont de palomar, mirant cap al nus de la trinitat. Totes les vies que restaven al costat muntanya de les vies generals, que s'utilitzaven per a estacionament de trens, principalment Euromeds i Regionals, ja han desaparegut. El moviment de terres a la zona ja és bastant considerable i arriba fins al pont del passeig Santa Coloma. Continuaré investigant, però no se em que sembla...que per aqui passaran les vies generals de forma provisional, mentre fan el túnel del TGV. Que opineu?


Altre vista de la zona.


Ara, des del pont de palomar, mirant cap a Sant Andreu Comptal, al costat muntanya es pot veure la base de la UTE, que ocupen els antics terrenys de la caserna militar, on es formaven els maquinistes de renfe...ja fa un munt d'anys. Just aqui, hi havia un vagó del metro de barcelona, concretament de la linia transversal. Al fons, s'observa els antics tallers de manteniment d'adif, que ara ja, traslladats a Montcada-Bifurcació, han començat a enderrocar-los. En primer terme de la fotografia, es pot veure l'entrada a la base de MD-Sant Andreu


Des del mateix lloc i una mica més cap a l'esquerra, podem veure l'antiga entrada a la zona d'estacionament d'euromeds i regionals.

També, destaquem, que a la zona de tallers de talgo, els dos canviadors d'ample que hi han a les afores, resten fora de servei i els estan començant a desmuntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada