hit counter for myspace
xamuarCat: ARRENCA LA TUNELADORA AL TRAM MONTCADA-NUS TRINITAT

dimarts, 28 d’abril de 2009

ARRENCA LA TUNELADORA AL TRAM MONTCADA-NUS TRINITAT


La tuneladora situada al municipi de Montcada i Reixac ha iniciat aquest dimarts els treballs de perforació en el tram comprès entre el Nus de la Trinitat i Montcada, de la línia d'alta velocitat Barcelona-frontera francesa. La tuneladora, que ha estat anomenada "Montcada", recorrerà una distància de 3.017 metres des del pou d'atac, situat en el sector de Font Freda, i el de sortida, a l'altura del camp de futbol de Vallbona, a Barcelona.

Durant l'acte d'inauguració d'aquesta tuneladora, que s'ha celebrat aquest dimarts, el president d'Adif, Antonio González Marín, no ha volgut aventurar quin serà el període de funcionament de la tuneladora, que avança diàriament entre set i deu metres, però ha assegurat que les obres de construcció de l'AVE entre Barcelona i la frontera francesa avancen a "bon ritme", pel que ha garantit que finalitzaran l'any 2012, com està previst.

De la seva banda, el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha indicat que les obres de l'AVE "avancen de forma inexorable" i ha reiterat que es tracta d'una inversió "importantíssima per a Catalunya i per a tot el país".

El tram de les obres de l'AVE entre Nus de la Trinitat i Montcada i Reixac té una longitud de 4,8 quilòmetres i un pressupost de prop de 128 milions d'euros.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada