hit counter for myspace
xamuarCat: ADJUDICADA LA NOVA ESTACIO DE RODALIES "SAGRERA-MERIDIANA"

diumenge, 1 de març de 2009

ADJUDICADA LA NOVA ESTACIO DE RODALIES "SAGRERA-MERIDIANA"

Per fí, s'ha adjudicat l'estació de rodalies "Sagrera-Meridiana", per l'important nus de comunicació ferroviari que comporta, he obert aquesta entrada.

L'empresa COMSA construirà la nova estació de Rodalies de Sagrera-Meridiana de Barcelona per a les línies R-3, R-4 i R-7, un projecte que suposa una inversió de 34 milions d'euros, segons l'adjudicació que assignada pel Consell d'Administració de la Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre.La nova estació, que té un termini d'execució de 17 mesos, s'ubica dins de l'actual túnel ferroviari que passa per l'avinguda Meridiana, entre els túnels de metro corresponents a les línies L-1 i L-5, ha informat el Ministeri de Foment en una nota de premsa.

Transports alternatius
Aprofitant l'existència en la zona de totes aquestes línies, el projecte preveu la construcció d'una nova estació de rodalies per a l'intercanvi de viatgers de les línies R-3, R-4 i R-7 amb la L-1 i la L-5 de metro i amb les futures L-4 i L-9, millorat la connectivitat dels dos serveis. També es reposarà un col·lector al carrer de Garcilaso, afectat per la construcció de la nova estació.El rebaix de la rasant del túnel farà inevitable la suspensió del servei ferroviari, de manera que les obres s'han planificat de manera que aquest tall sigui al més breu possible i en el període de menys trànsit, han informat les mateixes fonts. Durant el temps que duri el tall s'establiran sistemes de transport alternatius que donin servei als viatgers de les diferents línies afectades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada